Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Ontvang marketingcommunicatie waarvan wij denken dat dit relevant voor je is.

Ontvang belangrijke informatie over je bestellingen en account.

Je kan je e-mailvoorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Keuzetool

Keuzetool: welke collageen is geschikt voor mij?

Waar wil jij collageen voor gebruiken, bepaal je doel. Voor elk doel hebben onze experts de beste producten geselecteerd.
In onze shop vind je alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Schoonheid

Sport

Gezondheid

Vegan keuzes

Collageen voor elk doel

Er zijn zoveel collageenproducten op de markt, wat is voor jou de beste keuze? Zo zijn er collageenserums, drankjes, shots, capsules en poeders – en ten slotte collageen van rund, vis, varken of planten. Doe de test en bepaal je doel. Voor elk doel hebben we de beste producten geselecteerd. Of je nu een fanatieke sporter bent, je gezondheid erg belangrijk vindt, collageen voor schoonheidsdoelen gebruikt of op zoek bent naar een plantaardig alternatief. Met Viscollageen werk je elke dag aan jouw doel!


Wat maakt Viscollageen zo bijzonder?

Viscollageen is een pure vorm van gehydrolyseerd collageen. Het is afkomstig van Atlantische kabeljauw en wordt daarmee sneller opgenomen in ons lichaam dan rundercollageen of plantaardig collageen. Ontdek wat het voor jou kan doen!