Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Ontvang marketingcommunicatie waarvan wij denken dat dit relevant voor je is.

Ontvang belangrijke informatie over je bestellingen en account.

Je kan je e-mailvoorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Review policy

Om eerlijke en authentieke reviews te waarborgen heeft Vis Collageen een review policy (beleid) opgesteld. Dit dient als basis richting consumenten om te informeren over hoe Vis Collageen waarde hecht aan authentieke reviews en op welke manier zij dit waarborgt.

Verder ondersteunt dit beleid de consument om een afgewogen beslissing te maken om wel of niet iets te kopen. Vis Collageen erkent het belang van eerlijke reviews voor consumenten en hecht daarom ook veel waarde aan het beschermen van een oprecht reviewplatform.

1.1 Kiyoh reviews

1.1.1 Vis Collageen is aangesloten bij revieworganisatie Kiyoh. Het reviewbeleid van Kiyoh vind je via deze link.

1.1.2 Voor de berekening van de reviewscore verwijst Vis Collageen naar het reviewbeleid van Kiyoh. 

1.2 Negatieve reviews

1.2.1 Reviews met een negatieve beoordeling (m.u.v. beleid 1.2.2) over onze producten en/of (klanten)service worden niet verwijderd. Er wordt veel waarde gehecht aan eerlijkheid en oprechte beoordelingen, zodat we onze producten en service kunnen blijven verbeteren.

1.2.2 Wanneer we een negatieve review ontvangen die we als onredelijk of ongegrond beschouwen, zullen we de zaak grondig onderzoeken om te bepalen of de klacht gerechtvaardigd is. Alle beschikbare informatie zal worden geëvalueerd, inclusief de aard van de klacht, de context waarin deze is gemaakt, en eventuele relevante communicatie tussen het bedrijf en de klant.

Indien nodig en passend, zal er een openbare reactie worden gegeven om onze kant van het verhaal te delen. Hierbij zal de situatie op een respectvolle en professionele manier worden benaderd, waarbij we de privacy van de klant beschermen.

Als na zorgvuldige evaluatie wordt geconcludeerd dat de negatieve review onredelijk of ongegrond is en niet overeenkomt met de ervaring van de meerderheid van onze klanten, behoudt Vis Collageen het recht voor om de review te verwijderen of te rectificeren.

1.2.3 Reviews die om wat voor reden dan ook door de klant zijn aangepast worden na aanpassing voorzien van de melding ‘Deze beoordeling is door de beoordelaar gewijzigd. Bekijk hier de originele beoordeling’.

1.3 Authenticiteit

1.3.1 Alle reviews zijn van ‘echte’ klanten. Vis Collageen voert hier regelmatig controles op uit door o.a. occasioneel contact op te nemen met de klant om de beoordeling te verifiëren. Daarnaast worden de contactgegevens van de beoordelaar nagelopen om te waarborgen dat deze persoon bekend is binnen ons systeem.

1.3.2 Fake reviews (of vermoeden van) worden door ons verwijderd. Voorafgaand aan deze beslissing wordt zorgvuldig onderzoek gedaan om de authenticiteit vast te stellen. Dit omvat het analyseren van verschillende aspecten van de review, zoals de inhoud, de herkomst van de review, het gedrag van de reviewer en eventuele patronen die kunnen wijzen op onregelmatigheden.

Als na ons onderzoek blijkt dat een review inderdaad fake is, behoudt Vis Collageen het recht voor om deze te verwijderen van de website. Hierbij zullen de nodige stappen worden ondernomen om de integriteit van de reviewsectie te behouden en ervoor te zorgen dat alleen authentieke feedback wordt weergegeven.

Vis Collageen neemt proactieve maatregelen nemen om het aantal fake reviews te minimaliseren, zoals het implementeren van beveiligingsmaatregelen op de website en het monitoren van reviewactiviteiten.

1.4 Moderatiebeleid

Bij Vis Collageen hanteren we een strikt moderatiebeleid om ervoor te zorgen dat de reviews die op ons platform worden geplaatst van hoge kwaliteit en relevant zijn. Vis Collageen beoordeelt elke review zorgvuldig volgens vooraf vastgestelde criteria, waaronder taalgebruik, relevantie voor het product en het vermijden van spam. We streven ernaar om een open en eerlijke omgeving te bieden waarin klanten hun ervaringen kunnen delen zonder belemmeringen van ongepaste inhoud.

1.5 Responsiviteit

Bij Vis Collageen zijn we toegewijd aan het luisteren naar onze klanten en het reageren op hun feedback, zowel positief als negatief. We streven ernaar om binnen een redelijke termijn te reageren op alle reviews die op ons platform worden geplaatst. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun mening wordt gehoord en dat we er alles aan zullen doen om eventuele zorgen of problemen op te lossen.

1.6 Consistentie

We zorgen ervoor dat ons reviewbeleid consistent wordt toegepast op alle reviewplatforms die we gebruiken, inclusief sociale media en onze eigen website. Ongeacht waar de review wordt geplaatst, hanteren we dezelfde richtlijnen en standaarden om ervoor te zorgen dat onze klanten een consistente en betrouwbare ervaring hebben bij het delen en lezen van reviews.

1.7 Privacy en gegevensbescherming

Bij Vis Collageen nemen we de privacy van onze klanten zeer serieus. We verzamelen, gebruiken, opslaan en beschermen persoonlijke gegevens van reviewers olgens de geldende wet- en regelgeving inzake gegevensbescherming, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in de EU. We zorgen ervoor dat persoonlijke informatie veilig wordt behandeld en alleen wordt gebruikt voor het beoogde doel van het modereren en presenteren van reviews op ons platform.