Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Ontvang marketingcommunicatie waarvan wij denken dat dit relevant voor je is.

Ontvang belangrijke informatie over je bestellingen en account.

Je kan je e-mailvoorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Gezondheid

Gezond blijven is voor jou belangrijk. Het gebruik van de juiste producten draagt daaraan bij. Zo zijn er een aantal voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezond hart, hersenen, sterke botten en spieren. Een dagelijkse collageeninname is belangrijk voor gezonde spieren, botten en gewrichten. Daarnaast houdt collageen je nagels sterk, je huid jong en elastisch en je haar gezond.

Wij adviseren: Gezondheidspakket

met omega-3, collageen en spirulina

  • Viscollageen ondersteunt je gezondheid van binnenuit. Het biedt belangrijke aminozuren voor sterke botten en spieren.
  • Omega 3 & krillolie draagt bij aan de normale werking van het hart. DHA en EPA zijn goed voor de instandhouding van een normale bloeddruk en triglyceridengehalte in het bloed. Daarnaast draagt het bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.
  • Spirulina bevat veel eiwitten (voor sterke spieren en botten), B-vitamines (helpen het immuunsysteem), ijzer (helpt bij normaal zuurstoftransport in het lichaam) en magnesium (goed voor de spieren) en mineralen.

Aanbevolen door Riekelt van Urk (Orthomoleculair therapeut)

In mijn praktijk kreeg ik verschillende klanten met spier- en gewrichtsklachten. Dit is vaak het gevolg van een tekort aan aminozuren (de bouwstenen van eiwitten) in onze voeding. Viscollageen bevat acht van de negen essentiële aminozuren en is daarom een uitermate geschikt product om dit tekort aan te vullen. Ook omega-3 is erg belangrijk voor onze gezondheid, met name voor ons hart, hersenen en gewrichten. Het gezondheidspakket biedt (samen met spirulina voor onze spieren en botten) een mooi pakket aan producten die effectief werken voor onze gezondheid.