Onze huid, botten, gewrichten, spieren, nagels en tanden bestaan uit lichaamseigen collageen. Maar hoe ouder we worden, hoe minder collageen ons lichaam aanmaakt. Collageenafname in ons lichaam kan bijdragen aan de vorming van rimpels en cellulitis in onze huid en verminderde soepelheid van spieren en gewrichten. Door je collageen op peil te houden en je lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft, voel je je goed in je eigen vel!

Ondersteun je gezondheid van binnenuit met viscollageen. Het biedt eiwitten voor behoud van sterke botten en voor sterke spieren.

Omega 3 & krillolie draagt bij aan de normale werking van het hart. DHA en EPA zijn goed voor de instandhouding van een normale bloeddruk en triglyceridengehalte in het bloed. Daarnaast draagt het bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.

Spirulina bevat veel eiwitten (voor sterke spieren en botten), B-vitamines (helpen het immuunsysteem), ijzer (helpt bij normaal zuurstoftransport in het lichaam) en magnesium (goed voor de spieren) en mineralen. 

Wij hebben een speciaal pakket samengesteld, dat een compleet pallet essentiële voedingsstoffen biedt. Collageen voor hoogwaardige eiwitten, omega 3 voor de goede vetten en spirulina voor vitamines, ijzer en mineralen.

Ervaar nu zelf wat een combinatie van Viscollageen & Omega 3 visolie & Spirulina voor u kan betekenen!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang (tijdelijk) 10% korting op je eerste bestelling