Sporten is belangrijk voor jou. De juiste producten helpen met het verbeteren van je sportprestaties, spierherstel en -opbouw. Zo zijn er verschillende voedingsstoffen die daarbij kunnen helpen. De meeste sporters kennen het belang van eiwitten (opgebouwd uit aminozuren), maar wist je dat collageen nóg meer aminozuren bevat? Een compleet pakket aan aminozuren, die jouw lichaam effectief kan inzetten voor je sportprestaties.

Sportpakket

Collageen en spirulina

  • Collageen is een hoogwaardige bron van aminozuren
  • Collageen is belangrijk voor onze sterke botten, spieren, gewrichten
  • Collageen is belangrijk voor optimaal spierherstel
  • Spirulina bevat aminozuren, ijzer (helpt bij normaal zuurstoftransport in het lichaam), calcium, magnesium en natrium (mineralen die belangrijk zijn voor spierfuncties). Zo draagt spirulina bij aan beter herstel na sportprestaties.
  • Collageen van vis bevat veel eiwitten uit collageen die qua structuur veel overeenkomen met lichaamseigen collageen en worden daarmee beter opgenomen dan varkens- of rundercollageen.  

Olympisch hardloopster Andrea Deelstra is fan!

Olympisch marathon loopster Andrea Deelstra is trouwe gebruiker van Viscollageen. Ze legt ze uit waarom:

”De reden dat ik voor viscollageen kies is omdat collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid voor het hele lichaam. Ook ben ik door een aantal allergieën en intoleranties beperkt in welke eiwitten ik kan innemen. Ik begon met collageen in te nemen toen ik last had van een van mijn achillespezen. Ik ken meerdere topatleten die peesklachten hebben en zweren bij collageen.

Aanbevolen door: Laurie Ras (Cesar therapeut en fanatiek hardloopster)

Laurie staat je graag te woord via de klantenservice van Viscollageen en is fanatiek hardloopster in het dagelijks leven.
,,Naast collageen gebruik ik spirulina om mijn sportprestaties en herstel te bevorderen. Spirulina bevat naast belangrijke aminozuren, ook veel mineralen die belangrijk zijn voor onze spierfuncties. Samen met Viscollageen een topcombinatie voor na je workout!”

Ook interessant voor jou:


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang (tijdelijk) 10% korting op je eerste bestelling