Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Ontvang marketingcommunicatie waarvan wij denken dat dit relevant voor je is.

Ontvang belangrijke informatie over je bestellingen en account.

Je kan je e-mailvoorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Verwijs een vriend(in)

Deel je code met een vriend of vriendin. Je ontvangt 15% korting op je bestelling zodra je vriend(in) een bestelling van € 35,- of meer geplaatst heeft

Waarom zou ik meedoen aan dit programma?

Ben jij enthousiast over Viscollageen? Dan kun je daar korting mee verdienen! Draag een vriend(in) aan die ook Viscollageen zou moeten proberen en jij ontvangt 15% korting in je account. Zo werk je als het ware als een influencer én verdien je er nog korting mee ook.

Hoe werkt het dan precies?

1. Het proces werkt momenteel het best als je werkt op een pc of tablet.
2. Log in met je Viscollageen.nl account of maak hier een viscollageen.nl account aan. Je ontvangt een e-mail om je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken.
3. Hierboven vul je je naam en e-mailadres in. Gebruik hetzelfde e-mailadres van je Viscollageen.nl account.
4. Kopieer de link die in het beeld verschijnt en stuur deze naar je vriend(in). Zodra je vriend de link opent krijgt hij of zij een code voor 15% korting.
5. Je vriend bestelt bij Vis Collageen. Als de bestelling exclusief de korting een waarde heeft van €35,- of meer kun jij ook korting ontvangen!
6. De bestelling van je vriend wordt verwerkt en daarbij wordt de verwijzing gecheckt. Als deze goedgekeurd is krijg jij automatisch een award! Lees verder om uit te vinden hoe jij je korting ontvangt.

Nadat je vriend (voor €35,- of meer) besteld heeft en de verwijzing is goedgekeurd ontvang je zelf ook een award, namelijk 15% korting! Je eigen korting vind je onder ‘Jouw verwijzingen’.

1. Hiervoor dien je ingelogd te zijn op je Viscollageen.nl account. Ga vervolgens naar de ‘Verwijs een vriend(in)’ pagina.
2. Om bij jouw verwijzingen te komen vul je eerst nogmaals je naam en gekoppelde e-mailadres in. Als de link verschijnt kun je rechts bovenin op het scherm op ‘Jouw verwijzingen’ klikken.
3. Hierna verschijnt er een nieuw inlogscherm. Om je verwijzingen en gespaarde punten te zien moet je je apart aanmelden in het verwijzingsprogramma, dit is zodat andere gebruikers van jouw PC of telefoon niet jouw korting kunnen gebruiken.
4. Na het aanmelden krijg je een bevestigingsmail voor je account.
5. Als de bestelling van je vriend is goedgekeurd, krijg je een melding in je mailbox dat jouw korting is bijgeschreven.
6. In het verwijsprogramma kun je als je inlogt nu alle verwijzingen en awards zien!


Wat zijn de bestelvoorwaarden?

Er zijn twee eisen waar jouw vriend aan moet voldoen zodat jij je award kan ontvangen: Je vriend dient een nieuwe klant te zijn én zijn of haar bestelling heeft een waarde van €35,- of meer (exclusief kortingen).

Hoe lang duurt het voor ik mijn award ontvang?

Uiterlijk 24 uur na bevestiging van de bestelling van je vriend ontvang jij je award, mits er aan de bestelvoorwaarden is voldaan.

Waar kan ik mijn verwijzingen terugvinden?

Login met je Viscollageen.nl account. Ga daarna naar de ‘verwijs-een-vriend’ pagina. Vul je e-mailadres in en maak een link aan. Je ziet op de volgende pagina de volgende afbeelding. Klik op de button bij 1. Daarna verschijnt het menu en zie je ‘jouw verwijzingen’ bij 2.Hoe lang is mijn award geldig?

Jouw ontvangen kortingscode is tot één jaar na ontvangst geldig.

Waarom is mijn award nog niet zichtbaar?

Dit heeft te maken met de bestelling van je vriend. Is er niet aan de minimale bestelwaarde voldaan of is je vriend al bestaande klant? Dan ontvang je helaas geen award. Is je vriend wel nieuw en heeft hij of zij voor minimaal €35,- (exclusief kortingen) besteld? Dan hoef je alleen maar te wachten op goedkeuring van de verwijzing. Nog steeds geen award ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang is mijn kortingscode geldig?

Je tegoed is tot één jaar na ontvangst geldig.

Hoe gaan jullie met mijn gegevens (en van de persoon die ik aandraag) om?

Wij gaan altijd veilig om met jouw gegevens en van de persoon die je aandraagt. Deze namen en e-mailadressen zullen wij niet verder gebruiken voor eventuele marketingdoeleinden en zullen alleen geregistreerd staan als bestelling in jouw besteloverzicht.

Hoe vaak kan ik de uitnodigingslink delen?

Je kunt de link zo vaak delen als je zelf wilt.