Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Ontvang marketingcommunicatie waarvan wij denken dat dit relevant voor je is.

Ontvang belangrijke informatie over je bestellingen en account.

Je kan je e-mailvoorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Collageen

Huid, botten, kraakbeen, pezen, spieren, nagels en tanden bestaan grotendeels uit lichaamseigen collageen. Collageen is een lijmvormend eiwit in ons lichaam, wat erg belangrijk is voor mensen en dieren. Ons kraakbeen bijvoorbeeld, bestaat voor meer dan de helft uit collageen! 

Collageen afname in ons lichaam is medeverantwoordelijk voor bijvoorbeeld vorming van rimpels en cellulitis, spieren en gewrichten die minder soepel worden. Kortom, lichaamseigen collageen heeft een belangrijke functie.

jkloosterman
jkloosterman

Functie
Content Marketeer
Opleiding
Voeding en Gezondheid aan de Viaa / Voeding en Gezondheid aan de Viaa
Ervaring met viscollageen
Ursus ex pharetra egastas egastas. Aliquam quis ultrices lorem, pellentesque suscipit ante
Favoriet product
Viscollageen

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in om je op te geven voor onze nieuwsbrief

4 reacties

 1. Hallo ,welke calogeen bied je aan ik ben 60 jaar ben heel zuinig op mijn lichaam maar jammer genoeg door ouder worden is je huid niet meer zo elastisch,als je calogeen bij neemt werkt dit echt op een oudere lichaam met andere woorden zie het verschil gebeuren aan je lichaam? Mvg Stefaan Demeulemeestere

  • Beste Stefaan,

   Ik raad u aan een kijkje te nemen bij onze reviews op Kiyoh om te lezen wat de collageen allemaal voor u kan betekenen. Dit verschilt per persoon en het resultaat is afhankelijk van vele factoren, waaronder leeftijd. Ook op uw leeftijd is collageen zeker nog een effectieve toevoeging aan uw gezondheid. We raden aan dagelijks 10 gram collageen te nemen voor een periode van 3 tot 4 maanden. Na deze periode kunt u kijken welk verschilt u merkt.

   Groetjes,

   Laurie

  • Beste Lies,

   Onze viscollageen bevatten geen garnaal(resten). De viscollageen wordt vervaardigd uit de huid en graat van witvis. Je kunt het dus gerust nemen!

   Groetjes,

   Laurie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *