Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Ontvang marketingcommunicatie waarvan wij denken dat dit relevant voor je is.

Ontvang belangrijke informatie over je bestellingen en account.

Je kan je e-mailvoorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Terug naar de bron

Ons viscollageen is 100% natuurlijk en afkomstig van Atlantische kabeljauw, duurzaam gevangen rond IJsland. De structuur van viscollageen komt het meest overeen met dat van de mens. Het is een hydrolysaat, wat betekent dat de eiwitten gedeeltelijk zijn afgebroken, zodat ons lichaam het sneller op kan nemen.

Natuurlijke collageen supplementen

Al heel wat jaren werkt Van Urk met het product collageen. Collageen is een belangrijk supplement, welke bij veel cliënten ingezet wordt voor een gezond en vitaal lichaam. En niet te vergeten, de bijkomende voordelen die collageen biedt op het vlak van schoonheid en verzorgingRiekelt van Urk

Lees verder waarom Riekelt van Urk als Orthomoleculair Therapeut gestart is met de aanbeveling van collageen supplementen.

De bron van collageen

Collageen kan afkomstig zijn van plantaardige en dierlijke bronnen. Het collageen van de vis, komt het meest overeen met dat van ons lichaam. Wij kiezen bewust voor collageen van duurzaam wild gevangen Atlantische kabeljauw, doordat hier geen behandeling aan te pas is gekomen. Kweekvis krijgt bijvoorbeeld regelmatig antibiotica toegediend, ons collageen is daarentegen volledig natuurlijk en heeft geen behandeling nodig, zoals toegediende antibiotica, GMO en dergelijke.

Volledig natuurlijk collageen, zonder enige toevoegingen

Van duurzaam gevangen Atlantische kabeljauw

In hydrolysaat, voor een snellere opname in ons lichaam

Of wilt u eerst meer weten over wat collageen precies is en met je doet? Lees verder