Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Receive marketing communications that we think you will be interested in.

Receive important information about your orders and account.

Je kan je e-mailvoorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Collageen pannenkoeken recept

Collageen ontbijtrecepten

Start je dag goed met een ontbijtje met collageen! Zo vul je niet alleen je maag, maar ook je collageen aan. Scroll snel naar beneden, want door het zien van deze recepten spring jij morgen met gemak je bed uit!

Gezonde collageen pannenkoeken

Ingrediënten: (voor 1 persoon)
2 maatschepjes Viscollageen naturel
1 banaan
2 eieren
30 gram havermoutmeel

Voor de garnering:
vers fruit en honing

Bereiding
Mix de collageen, banaan, eieren en havermout met van een mixer tot een glad beslag. Verhit een klein beetje olijfolie of kokosolie in een pan op hoog vuur. Wacht echt tot de pan heet is en giet een beetje beslag in de pan. Zet de pan vervolgens op middelmatig tot zacht vuur. Je kunt 1 grote pannenkoek maken, of een paar kleintjes.

Wacht een paar minuten tot er bubbeltjes in de pannenkoek ontstaan. Als de onderkant van de pannenkoek stevig genoeg is, kan je ‘m omdraaien. Laat ook de bovenkant van de pannenkoek nog even bakken. Serveer de pannenkoek(en) met garnering naar keuze.


tropical havermout met collageen

Tropical havermout met collageen

Ingrediënten (voor 1 portie)
40 gram havermout
1 maatschepje Viscollageen sinaasappel
1 banaan
250 ml melk
40 gram mango
een halve sinaasappel
een handje kokosrasp
een scheutje honing naar smaak
een snufje zout


Bereiding
Breng de melk aan de kook en voeg al roerend de havermout en het zout toe. Laat 2 minuten zachtjes doorkoken.

Prak de banaan en houd een paar schijfjes apart voor de garnering. Voeg de gepureerde banaan toe aan de pap en roer weer door. Wanneer de havermout goed is ingedikt; haal van het vuur. Roer collageen door de havermout en leg een deksel op het pannetje om te laten rusten.

Snijd de mango in kleine blokjes en de sinasappel in schijfjes. Doe de havermout in een kommetje en garneer met de mango, banaan, sinasappel en kokosrasp. Houd je van zoet? Dan kun je nog een scheutje honing toevoegen.


Aardbei yoghurt met collageen

Aardbei yoghurtbowl met collageen

Ingrediënten (voor 1 persoon)

2 maatschepjes Viscollageen aardbei
150 gram Griekse yoghurt

Voor de garnering:
Een handje chiazaadjes
Een handje amandelen
Een handje bosbessen
Een handje gojibessen
Of andere garnering naar smaak

Bereiding:
Schep de Griekse yoghurt in een schaaltje en roer de Viscollageen met aardbeiensmaak er goed door, zodat er geen klontjes inzitten. Garneer met chiazaadjes, amandelen, bosbessen en gojibessen. Of andere garnering naar smaak!

Laurie Ras
Laurie Ras

Functie
Ik ben voedingsdeskundige en oefentherapeut. Samen met mijn man, Albert, heb ik Viscollageen opgericht. Ik heb een tijdje oefentherapie gegeven in de praktijk van mijn vader, Van Urk Voeding en Gezondheid. Omdat Viscollageen ging groeien ben ik daarmee gestopt, maar mijn kennis hiervan komt goed van pas bij het adviseren van onze klanten. In mijn dagelijkse werkzaamheden verwerk ik de bestellingen en doe ik de klantenservice.
Opleiding
- Hbo Voedingsdeskundige /
- Hbo Oefentherapie Cesar /
- Cursus sportoefentherapie
Ervaring met viscollageen
Na mijn bevalling heb ik viscollageen gebruikt voor mijn herstel en om aan te sterken. Ik gebruik het niet dagelijks, maar wel na het sporten. Toen ik in de praktijk nog patiënten behandelde, zag ik dat klanten met verschillende klachten terug bleven komen voor viscollageen. Het wordt met name als beautyproduct geprofileerd, maar ik krijg regelmatig berichten van mensen die het voor hun gezondheid gebruiken. Ik vind het fijn om mensen echt te kunnen helpen.
Favoriet product
De sinaasappelsmaak vind ik lekker in een glas water. Ik heb ook een tijdje naturel gebruikt, dat deed ik door mijn yoghurt. Ik ben persoonlijk fan van de combinatie viscollageen en spirulina. Dit supplement bevat veel mineralen die belangrijk zijn voor je herstel in de context van sport en beweging.
Viscollageen met sinaasappelsmaak

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in om je op te geven voor onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *