Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Receive marketing communications that we think you will be interested in.

Receive important information about your orders and account.

Je kan je e-mailvoorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Betalen

Bestellen bij Viscollageen is snel, eenvoudig en veilig! Kies je producten uit de Viscollageen webshop en kies je betaalmethode. Wij werken met IDEAL, de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland.

Betaalmethoden

IDEAL

Betaal veilig en gemakkelijk online in je eigen interne betaalomgeving. Selecteer bij afrekenen de bank waar je bent aangesloten. Dan word je doorgeleid naar je bankomgeving, waar de betaalopdracht klaarstaat. De bank zal je vragen jouw gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens van je betaalrekening afgeschreven en wij gaan aan de slag met je bestelling.

Creditcard

Betaal veilig en gemakkelijk met je creditcard. Indien je voor betaalwijze met creditcard kiest, zijn hierop de voorwaarden van de kaartuitgever van toepassing. Viscollageen is geen partij in relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal de betaling autoriseren en vervolgens gaan wij aan de slag met jou bestelling.

Overboeking

Betaal eenvoudig via een bankoverschrijving. Je ontvangt de betaalgegevens per mail, zodat je de betaling handmatig kunt verrichten. De bestelling wordt pas verzonden na verwerking van de betaling.