Geen producten (0)

Over omega 3 visolie

Geen producten (0)

Waar collageen zorgt voor de goede eiwitten/amino zuren, zorgt visolie voor de aanvulling van de goede vetten. Het is een perfecte aanvulling op het gebruik van collageen.

Visolie 500 mg  is een goede leverancier van het essentiële vetzuur Omega 3. Omega 3 is van belang in talloze processen in ons lichaam, mensen die geen of weinig vis nuttigen (minder dan 2 keer per week) krijgen onvoldoende van deze belangrijke vetzuren binnen.

  • Voor soepele spieren en gewrichten
  • Past in een cholesterolverlagend dieet
  • Houdt de bloedvaten soepel
  • Voor concentratie en hersenfuncties

Indicatie:
Gewrichtsstijfheid, reuma, dementie, concentratiezwakte, hoog cholesterol, arteriosclerose, ADHD, autisme, fibromyalgie, droge huid, obstipatie, droge slijmvliezen, eczeem, depressie, broze haren.

Werking:
Rijk aan omega-3 vetzuren (30% waarvan 18% EPA en 12% DHA). In het Westerse dieet is de inname van omega-3 vetzuren veel te laag vergeleken met de inname van omega- 6 vetzuren (onder andere linolzuur). Een goede balans is van belang voor de gezondheid. Bij voldoende inname van omega-3 vetzuren wordt de vorming van de eicosanoïden prostaglandine-1 en -3, prostacyclines, leukotriënen en tromboxanen gestimuleerd. Een tekort aan deze eicosanoïden is onder meer in verband gebracht met depressie, bipolariteit, schizofrenie, ADHD en autisme.

Bijwerkingen:
Geen

Allergenen informatie:
Vis 

Inhoud en Aanbevolen dagdosering:
- Dosering algemene gezondheid - 2 softgels per dag - pot goed voor 3 maanden gebruik.
- Dosering soepele gewrichten - 4 softgels per dag - pot goed voor 1,5 maand gebruik.


Ingrediënten:
Visolie, Vitamine E, Capsulewand: Gelatine (Rund), Glycerine.

Gezuiverde Visolie 500 mg  
  waarin:     EPA 80 mg  
                 DHA 50 mg  
Vitamine E 10 mg 83%

*Referentie Inname

Direct bestellen

Visolie