Geen producten (0)
Geen producten (0)

Alles wat u moet weten over ons!

  • Over www.viscollageen.nl

Wij zijn dé specialist in pure vis collageen. Doordat onze focus leggen op collageen en enkele supplement die een goede toevoeging zijn op collageen, kunnen wij ons volledig inspannen om u het beste collageen product te leveren. Bestellen bij Vis Collageen.nl = de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

  • Hoe garanderen jullie een puur product?

Wij doen constant onderzoek op het product, op bijvoorbeeld eiwit gehalte en voedselveiligheid. Ook staan wij constant in contact met onze producent, om u te garanderen dat het product 100% afkomstig is van kabeljauw.

  • Wat is de dosis en hoe kan ik het gebruiken?

Per dag 2 eetlepels (2x 6 gram) collageen poeder is genoeg. Dit is eenvoudig te mengen met een vloeistof naar keuze! De 12 gram kan ook over meerdere momenten verspreid worden, bijvoorbeeld 4x per dag een theelepel mengen door uw drinken.

  • Wanneer begin ik verschil te merken? 

Dit is per persoon verschillend. Sommige mensen merken al verschil na 1 week en andere na 1 maand. Wanneer gestart wordt met dagelijkse inname van collageen, adviseren wij dit minimaal 2 maanden dagelijks te proberen.

  • Kan ik het product retour sturen?

Indien de verpakking ongeopend en onbeschadigd is, kunt u het product retour sturen. Dit kan alleen binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket.